LinkedinTwitterFacebookInstagram

Uw webredactie uitbesteden

Het onderhoud van uw website uitbesteden?

Dat klinkt zo gek nog niet. Het onderhouden van een website kost meer tijd dan u denkt. Het regelmatig publiceren van verse content, het versturen van nieuwsbrieven, het beheren van social media, zorgen dat de site optimaal functioneert. Het zijn allemaal werkzaamheden die je er niet ‘even bij doet’.

Webredactie uitbesteden

Heeft u tijdelijk iemand nodig voor uw webredactie? Of bent u op zoek naar iemand die op structurele basis uw website kan onderhouden? Ik kan ondersteunen bij het:

  • Verzamelen en structureren van informatie
  • Maken, bewerken en plaatsen van content
  • Deelbaar maken en verspreiden van content
  • Actueel houden van de content
  • Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van de website
  • Coördineren van webprojecten vanaf ontwerp, bouw tot aan live-gang

Esther Dado successfully completed the Yoast SEO for WordPress course!

Tekstschrijven

Zoekt u een tekstschrijver voor het schrijven van uw webteksten? Zoekt u een blogger die regelmatig verse content schrijft? Of zoekt iemand die een persbericht samenstelt? Als freelance webredacteur alias tekstschrijver neem ik u die zorg uit handen.

Teksten schrijven is één. Teksten optimaliseren is twee. Voordat ik aan het schrijven begin, doe ik een zoekwoordenonderzoek. Op welk zoekwoord wilt u gevonden worden? Waar zoekt u potentiële klant op? Heeft het zoekwoord veel concurrentie? Wat zijn goede alternatieven? Ook blogs schrijf ik met een scherp ook voor online vindbaarheid.

Heeft u zo’n duizendpoot nodig? Dan kunt u mij inhuren als freelance webredacteur.